Dierenambulance Midden Limburg

 

Afstand doen van een dier


Soms ontstaan er omstandigheden waardoor je niet meer voor een huisdier kan zorgen of de juiste aandacht kan geven. In dat geval kunnen wij de zorg voor het dier overnemen en gaan wij op zoek naar een nieuw liefdevol huis. 


In onze opvang voor overige huisdieren zorgen we ervoor dat jouw dier op een professionele en vooral liefdevolle manier wordt verzorgd en herplaatst. Wij kijken naar de behoeften van het individuele dier. 

Wij zoeken in alle gevallen een optimale match tussen het nieuwe baasje en het dier. Wilt u afstand doen? Neem telefonisch contact op voor een afspraak.


Afstandskosten

Helaas kunnen wij jouw dier niet gratis opvangen. Als je afstand komt doen betaal je afstandskosten. Hiermee lever je een bijdrage in de verzorging van jouw dier in onze opvang. Wij zorgen net zo lang voor het dier tot we een goed nieuw thuis hebben gevonden. Dit kan een paar weken duren, maar ook een paar maanden en in sommige gevallen wel een jaar of langer. In sommige gevallen kan het zijn dat de afstandskosten duurder worden indien het dier niet gecastreerd is of iets mankeert.


Hond / kat

Neem contact op met 

Dierenasiel de Beestenboel - 0495  563 981Konijn

 € 25

Cavia

€ 15

Rat, Gerbil, Muis, Hamster

         Grotere aantallen

€ 10

           GroepsprijsKanarie

€ 7,50

Parkiet

€ 10

Dwergpapegaai

€ 15

Papegaai

€ 75

Volière aantallen 

 GroepsprijsKip of haan

€ 7,50

Eend

€ 7,50

Pauw

€ 15Reptiel / amfibie

Neem contact op met 

stichting Carnivora - 06 810 48 100

 Voor andere diersoorten neem even telefonisch contact op of stuur een mailtje.


E-mailen
Bellen
Instagram